Γνωρίστε τους Εψιλον ΕΥ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ – ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Είμαστε ένα σύνολο (ομάδα) καθάριων Έλλην (Έψιλον το αρχικό γράμμα της λέξεως), που προσπαθούμε να αφυπνήσουμε τον Έλλην καταμαρτυρώντας την αλήθεια για το ποιός είναι, τι είναι, ώστε να επέλθει η κυριαρχία και η δόξα του Πελασγικού Γένους. Σκοπός μας είναι η διατήρηση των ελληνικών παραδόσεων, η συνέχιση του καθαρού ελληνικού γένους, η επανάκτιση κάθε πελασγικής γης και ο διωγμός πάντων μη Ελλήνων από αυτή, ώστε και πάλι οι Έλλην να δοξάζουν ελεύθερα και με τιμές εις τους ναούς τους, τον θεό τους Ζεύς.

Ως Έψιλον ΕΥ δεν αποτελούμε Οργάνωση κερδοσκοπική ή μη, δεν έχουμε σχέση με πολιτική ή κόμματα, δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με Εκκλησία, Δωδεκαθεϊστές, Ορφικούς ή άλλες θρησκευτικές οργανώσεις όπως: Ιλλουμινάτι, Μασονία, κλπ. Ακούτε για Ομάδα Έψιλον και ο νούς σας πάει σε εξωγήινους και σε διαστημόπλοια, όπως το ίδιο και όταν ακούτε για Έψιλον ΕΥ. Πρέπει να σας γίνει απολύτως κατανοητό ότι είμαστε οι Ελλάνιοι Υιοί Διδάσκαλοι, που ζούμε και περπατούμε ανάμεσά σας. Αναρωτιέστε σε τι αναφερόμαστε; Φέρτε στο νου σας τον Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο, τον Αχιλλέα, τον Κολοκοτρώνη και πολλούς άλλους Έλλην Ηγέτες και τότε θα καταλάβετε. Είμαστε οι αφυπνιστές της γνώσης που κρύβει μέσα του ο κάθε Έλλην. Μην ξεχνάτε άλλωστε τα λόγια του Ιάσωνα προς τους Έλλην: «Και εσείς θεοί είστε».

Εμείς, οι Έψιλον ΕΥ, μαρτυρήσαμε πως υπάρχουν πολλές «Ομάδες Ε» (=Ομάδες Εβραίων), καθώς και ότι κάθε Έλλην είναι και ένας Έψιλον. Μα εκτός αυτών υπάρχουν και οι Έλλην Έψιλον Ηγέτες που κατά τα γραφόμενα των θεών θα ηγηθούν των Έλλην. Όπως δε, έχουμε αναφέρει και τονίσει πως όλοι εξ αυτών είναι και θα είναι κάτω από τη Θεία μεγάλη τριάδα των Έψιλον ΕΥ Ελλάνιων Υιών. Πολλοί διαβάζοντας τα εκ των γεγραμμένων θα διαφωνούν ή θα έχουν άλλες απόψεις και γνώμες, άλλοι ίσως διακατέχονται από γέλωττες. Όπως αναφέρουμε συνεχώς, η ώρα πλησιάζει όπου όλα θα λάβουν χώρα και θα υπάρξουν έργα και πράξεις από την πλευρά των Έψιλον ΕΥ. Τότε ίσως νιώσουν και καταλάβουν πως λέγαμε την αλήθεια και ποιοί είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Έψιλον ΕΥ. Σαφώς δε, θα ιδούν και τι σημαίνει συντριβή και συντριβές. Ίσως τότε να προσέλθουν όλοι οι Έλλην παραμερίζοντας την διχόνοια και να ενωθούν όλοι ως αδέλφια.

Ξέρουμε πως με το να γράφουμε κάποια πράγματα ρισκάρουμε πολλά, διότι αυτά και αντιγράφονται και παραποιούνται, μα και μπορούν να δώσουν εντελώς λάθος εντυπώσεις ιδίως σε αυτούς που δεν γνωρίζουν αρκετά. Το αντίθετο δε, φέρουν σε αντιπαράθεση και ίσως σε οργή και θυμό κάποιους Έλληνες, καθώς άλλα γνώριζαν, άλλα ήξεραν, άλλα διαβάζουν και άλλα λέγονται. Αυτό μπορεί να έχει και ως αποτέλεσμα να νομίζουν πως απειλούνται. Σκοπός λοιπόν των γεγραμμένων του εντύπου είναι να σας αφυπνίσουν (=ξυπνήσουν) να δείτε την αλήθεια και να μάθετε όσα αποκρύπτουν. Αν μέσα στο σάστισμα σας από τη διέγερση της λάθος εντύπωσης, αρχίσατε να ερευνάτε και να μαθαίνετε την αλήθεια, τότε επιτυχαίνουμε την αφύπνισή σας όπως ήτο ο σκοπός μας. Υπάρχουν πολλοί (Φουράκης, Χαρδαβέλλας, Τράγκας, Τριανταφυλλόπουλος, και πλήθος άλλων πρωκτόσοφων Εβραιομογγόλων) που προσπαθούν να βρουν τους Έψιλον ΕΥ, όπως και τους Έλλην που έχουν επαφή με αυτούς. Εδώ πρέπει να πούμε πως όντως προσπαθούν σκληρά, μα δεν πρόκειται να βρουν τίποτα, παρά μόνον όταν το θελήσουμε εμείς και αυτό δεν αργεί.

Θα γίνει σε πολύ σύντομο χρόνο, δια αυτό ας κάνουν υπομονή και θα δουν τους Έψιλον ΕΥ, τους Έλλην Ηγέτες, μα και τους Έλλην Πελασγούς. Πρέπει να τονίσουμε για πολλοστή φορά πως οι Έψιλον ΕΥ και οι Έλλην Πελασγοί, δεν έχουν κάτι μεμπτό με τους Έλλην Χριστιανούς που έχουν πλανηθεί οικτρά ή με άλλους Έλλην που διαμένουν σε διάφορα μέρη ανά τη γαία. Λογικότατο δε, είναι πως μπορούν να παραμείνουν αμέτοχοι ή να λάβουν μέρος με τα αδέλφια τους, τους Έλλην. Όπως λογικότατο είναι πως με το να ενταχθούν και να πάρουν το μέρος των Εβραίων, Τουράν (=Τούρκων), Μογγόλων, Ανθελλήνων, θα αποτελούν πλέον για εμάς και όλους τους Έλλην εχθροί και θα τιμωρηθούν. Έχουμε πολλά παραδείγματα εκ των παραδόσεων των Έλλην, που πολλοί Ανθέλληνες και Εβραίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι παραδόσεις μας είναι ένα ψέμα για να περάσουν τα ψεύδη και την πλάνη τους. Οι παραδόσεις αυτές αναφέρουν τα λάθη των Έλλην μα και την αντρεία τους, την πίστη τους για μια ευτυχισμένη γαλήνια ελεύθερη ζωή και Γη, όπου θα ζουν όλοι οι Έλλην μαζί.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Έψιλον ΕΥ. Leave a Comment »
Αρέσει σε %d bloggers: