Ελληνοτουρκική Ένωση

Από δω και πέρα και με Ελληνικό Συνταγματικό Νόμο κατοχυρώνεται η Ελληνοτουρκική Ένωση.

Εντολή σε όλες τις ανθελληνικές οργανώσεις να καθησυχάσουν την Ελληνική γνώμη δια τις διανοίξεις φιλίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Πρέπει να διαγραφεί οτιδήποτε αναφέρεται εκ της Ελλάδος για τον Τούρκικο λαό, για να επέλθει μια φιλική συνύπαρξη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Οι χριστιανοί πρέπει να λάβουν τα μηνύματα εκ της Εκκλησίας ώστε να διαγραφούν τα παλαιά, εν όψει μιας ομαλής ενώσεως μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.
 
Κάθε Ανθέλληνας, Τούρκος, Εβραίος, αναλαμβάνει το δικό του ρόλο, όπου στο προσκήνιο τον κύριο λόγο τον έχουν οι Εβραίοι και οι Τούρκοι: Εκδοτικοί Οίκοι (Εφημερίδες και Συγγραφείς), αναλαμβάνουν το τμήμα αλλοίωσης και πλάνης ιστορικών και νεωτέρων συμβάντων και γεγονότων. Υπουργείο Παιδείας, πλήρης αλλοίωση Ιστορικών ντοκουμέντων, μαρτυριών και επανεγγραφή ιστορίας των Ελλήνων. ΜΜΕ, κλονισμός στην κοινή γνώμη και αλλοίωση όλων των συμβάντων και γεγονότων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και ανακατασκευή αυτών, ώστε να μην δείχνουν ή φαίνεται πως ευθύνεται η Τουρκία.
 
(ΣΗΜ.:Ήδη το πρόγραμμα αποβλάκωσης και ανακατασκευής έχει ξεκινήσει. Αν δεν ξυπνήσετε προβατίνες θα χάσετε τα πάντα. Θα κοιμάστε, θα εργάζεστε, θα ζείτε με Τούρκους και θα τους αποκαλείτε αδέλφια σας).
 
Καταθέτουμε κάποια στοιχεία ως προς τη δική σας αφύπνιση, μπας και ξυπνήσετε.
 
Η Εβραϊκή πόρνη ονόματι Τέρενς Κουίκ ή Νέστ Κουίκ ή Χατζή Κουίκ ή Πορνοεβραία, εκτός των άλλων προπαγανδών που κάνει, έφτασε στο σημείο να λύσει το σκοπιανό. Τί, πώς είπατε; Βεβαίως η Εβραϊκή πόρνη έλυσε το σκοπιανό κουνώντας με καμάρι ένα κωλόχαρτο από ένα τουρκοαλβανικό Blog, λέγοντας, ορίστε η Αμερική βοηθά μπλα, μπλα, τα Σκόπια διότι έχει στήσει αμερικανή βάση μπλα, μπλα, όπου οι αμερικάνοι έχουν χαλάσει και επενδύσει πολλά ντόλαρς και θέλουν να δώσουν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, πως αυτός είναι ο λόγος και για αυτό θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. ΜΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΡΝΟ ΕΒΡΑΙΕ.
 
Γιατί δεν λες ρε Εβραίε πως το όνομα το θέλουν για εδαφική κατάκτηση και επέκταση συνόρων, γιατί δεν λες ρε πόρνε, ότι μέσω συνεργασίας Ελλάδος, Ιταλίας, ΗΠΑ θα φτιάξουν πυρηνικές μονάδες ενεργείας και παραγωγή ουρανίου και πλουτωνίου μεταξύ συνόρων Ελλάδος – Σκοπίων; Γιατί δεν λες ρε Εβραίε πως οι ΗΠΑ θέλουν να χωρίσουν σε 3 μικρά κρατίδια την Βόρειο Ελλάδα; Γιατί δεν λες ρε για τον αποικισμό της μεγάλης Αλβανίας από 2.000.000 Τούρκους;

ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ;
Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ; ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.

ΓΚΕΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΖΩΝΙΑΝΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

 Εδώ κολλά το ρητό «μιλάν όλοι μιλάν και οι κώλοι». Ο ομοφυλόφιλος ή γκέι ή πισωγλέντης ή «Αλίκη Βουγιουκλάκη», ονόματι Λάκης Λαζόπουλος, ασχολείται αποκλειστικά με το να προπαγανδίζει κατά των Ελλήνων, και από κάτω τα ζώα οι προβατίνες να τον χειροκροτούν. Χλευάζει την ελληνική παρέλαση, την ελληνική σημαία, του αρέσει να δείχνει πόσο βάρβαρος είναι ο ελληνικός λαός απέναντι στους Αλβανούς και Σκοπιανούς, ότι οι Έλληνες τους κακομεταχειρίζονται, κλπ. Του αρέσει να πετά σποντούλες για υπεράσπιση του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα, και πολλά άλλα τα οποία γίνονται αποδεκτά από τις προβάτες.
  
  
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΑΛΒΑΝΕ

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΒΑΝΟ ΓΚΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ Ι5 (ΓΚΕΪ) ΠΗΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΕΚΕΙ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ; ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΕ;
 
Ο Τούρκος Μ. Τριανταφυλλόπουλος ανήκων στην Σαϊεντολογία, εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να ρίχνει στάχτη στα μάτια των Έλλην προσπαθώντας να αποσιώπησει και να αλλάξει το γεγονός, πως υπαίτιοι κάποιων γεγονότων είναι τα αδέλφια του οι Τούρκοι. Έφτασε στο σημείο το αποτρόπαιο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΗΚΙ να πει πως για το ελικόπτερο στο γεγονός των ΙΜΙΩΝ έφταιγε ο πιλότος, διότι ήταν καρδιακός και για αυτό έπεσε. ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝ (Χ.Καραθανάσης, Ε.Γιαλοψός, Π.Βλαχάκος) ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΠΩΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ.
 
ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΡΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΗΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝ;
 
ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ. ΜΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
 
ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ MΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

Μάκης ή Ευθύμιος (κατά Εκκλησίας) Τριανταφυλλόπουλος του Κωνσταντίνου (Ρουφιάνου επί κατοχής) και της Ευγενίας (Τουρκογενής). Η εν λόγω οικογένεια του ήτο γαιοκτήμονες, ανήκοντες εις την Εβραϊκή φυλή των Βλάχων, και συγγένευε με υψηλά πολιτικά πρόσωπα Κεμαλιστών, όπως τον Μητσοτάκη κλπ. Είναι εγγεγραμμένος εις τα Μητρώα Αρρένων στο χωρίον Λεοντίου Αχαΐας, εν τω έτος 1954. Εν τω Έτος 1973-12-27: Πήρε αναβολή στρατεύσεως δια φοίτηση στη σχολή Μπολώνιας Ιταλίας.
 
 Έκανε διάφορες μεταγραφές για να διαρκεί περισσότερο η αναβολή στρατού. «1974-12-17 εις σχολή πολιτικών επιστημών,  1977-12-21 εις νομική σχολή Αθηνών.
Το έτος 1982-01-01, έγινε διακοπή της στρατιωτικής αναβολής, μετά από καταγγελία Έλληνα αξιωματούχου (μετά από λίγο καιρό για αναπάντεχο λόγο απελύθει από τον στρατό).
 
Έτος 1982-04-08. Κηρύσσεται «αφανές πάντα από τον ελληνικό στρατό» ως Ανυπότακτος διαφεύγων εις το εξωτερικό. Μετά από την εισχώρησή του και την μύησή του εις την Αμερικάνικη οργάνωση Σαϊεντολογίας, εστάλει πίσω. Το 1982-11-18 επέστρεψε και κατετάγει στο 625 Τ.Π. (Τμήμα Πεζικού Ιωαννίνων).
 
Κατά το έτος 1983-04-06, πήρε διετή αναβολή από τον ελληνικό στρατό, λόγω υγείας, συγκεκριμένα λόγω βαριάς ψυχονεύρωσης (401 τμήμα τρελών).
 
Το έτος 1985-03-25, έγινε επανεξέταση από τον στρατό ο λόγος αναβολής. Εισήχθη στο «401 νοσοκομείο στρατού», όπου οι γιατροί τον έκριναν κατάλληλο να υπηρετήσει δηλαδή Ι1 «Γιώτα Ένα». Μετά από αυτό στις 1985-08-13 παρουσιάστηκε στο Κ.Ε.Ε.Μ.  Σπάρτης. 
 
Μετά και εφόσον παρουσιάστηκε εις το Κ.Ε.Ε.Μ.  Σπάρτης, οι πολιτικοί συγγενείς του διέταξαν να περάσει και πάλι από εξέταση στο «401», όπου εκεί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετήσει τον ελληνικό στρατό, λόγω του ότι έπασχε από χρόνια βαριά Νευρωτική Διαταραχή, (με υποσημείωση) «απόπειρα αυτοκτονίας κατά το παρελθόν». Έτσι έλαβε την απόφαση αφυπηρέτησης του ειδικού στρατολογικού συμβουλίου, δηλαδή «ακατάλληλος προς στράτευση Ι5 «Γιώτα Πέντε» ή αλλιώς απολυτήριο Τρελού. Κατά αυτόν τον τρόπο ο Μάκης ή Ευθύμιος Τριανταφυλλόπουλος είχε όλο το χρόνο να ασχοληθεί με τα ενδότερα της Σαϊεντολογίας, και με το ρόλο του ρουφιάνου κατασκόπου.
 
Βάσει Συνταγματικών Νομοθεσιών και πολιτείας, ουδείς φέρων Απολυτήριο Στρατού «Ι5 Γιώτα Πέντε (Τρελού)» έχει το δικαίωμα να κατέχει τα νόμιμα συνταγματικά δικαιώματα με τους πολίτες που έχουν απολυτήριο Στρατού «Ι1 Γιώτα Ένα, Ι2 Γιώτα Δύο». Το Ελληνικό Νομοθετικό Σύνταγμα αναφέρει σαφέστατα τα εξής:
 
Καταγγέλλουμε το «Ανθελληνικό» Ελληνικό Νομοθετικό Σύνταγμα για μη Τήρηση των Νομοθετικών Διατάξεων, δια τις νομοθετικές υπεξαιρέσεις εις διαφόρους «Έλληνες πολίτες» και ατόμων που ανήκουν εις το κοινωνικό σύνολο των Βλάχων, Εβραίων, Μογγόλων, και άλλων Ανθελληνικών φυλών. Τοιουτοτρόπως δείχνοντας τον ανιδιοτελή ρατσισμό τους απέναντι σε Έλληνες που αυτή τη στιγμή κατέχουν απολυτήριο «Ι5 Γιώτα Πέντε (Τρελού)» είναι κατεστραμμένοι κοινωνικά και θεσμικά. Ενώ Εβραίοι, Μογγόλοι, Αλβανοί, Ανθέλληνες αν και έχουν απολυτήρια «Ι5 Γιώτα Πέντε», κατέχουν Υπουργικές, Βουλευτικές, Πρωθυπουργικές θέσεις, ανήκουν εις τα ΜΜΕ, έχουν Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς, Εκδοτικούς οίκους, κλπ.
 
Το 2004-2006 εκλήθησαν 268.000 άτομα, πήραν απολυτήριο οι 10.000.
Το 2004, από τους 43.074 στρατεύσιμους απαλλάχθηκαν 3.555.
Το 2005 παρουσιάστηκαν 48.887 και απαλλάχθηκαν 3.883.
Το 2006 παρουσιάστηκαν 25.065 και απαλλάχθηκαν 3.121.
 
Άνω κάτω έγινε το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών με αφορμή τη στρατολογικού (προς το παρόν) περιεχομένου υπόθεση του γνωστού ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς ο διοικητής και τα αρμόδια στελέχη του έψαχναν το αρχείο του νοσοκομείου μέχρι τα ξημερώματα, προκειμένου να βρουν τα στοιχεία βάσει των οποίων ο κ.Παπακαλιάτης έλαβε οριστική απαλλαγή στρατέυσεως ως Ι5 λόγω «σοβαρού ιατρικού λόγου». Το Στρατολογικό Γραφείο Ηρακλείου, στο οποίο υπάγεται στρατολογικά ο Χρ. Παπακαλιάτης, βρήκε στο φάκελό του μία τυπικά νόμιμη απαλλαγή του ηθοποιού ώστε να μην υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Η εμφανιζόμενη ιατρική αιτιολογία χαρακτηρισμού του ως Ι5 είναι «πάσχων από θηρεοειδισμό».
 
Και ενώ για τα πρόβατα όλα βαίνουν καλώς (ναι, ζούνε στο δικό τους κόσμο, κάνουν καθημερινώς ενέσεις αποβλάκωσης και εξάρτησης), τα αφεντικά τους ρίχνουν τις χαριστικές βολές στην Ελλάς που οδεύει ταχυτάτως προς τον αφανισμό. Τόσο καιρό ρε γίδια φωνάζουμε, τόσο καιρό ρε βλακέντιοι της οικουμένης τα γράφουμε, αλλά εσείς προτιμάτε να αλλάζετε πλευρό και να συνεχίζετε να τον παίρνετε (και μεταφορικώς και κυριολεκτικώς).  Είδατε δουλοπρεπή γίδια, στιγμή δεν έχασε ο Τούρκος ο Χριστόφιας, ο άνθρωπός σας, το καμάρι σας. Ήδη κάνει πράξη το σχέδιο Ανάν, ήδη κατάργησε την πράσινη γραμμή, ήδη σας συμφιλίωσε με τους Τούρκους, ήδη είστε πουλημένοι. Ηλίθια γίδια αν εσείς θέλετε να σας πηδάνε Τούρκοι, αν εσείς γουστάρετε να πουλιέστε, βγείτε στο κλαρί και κάντε πιάτσα. ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΡΝΕΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ.
 
Παρόμοια κατάντια έχουμε και για τα άλλα γιδοπρόβατα, αυτά της Ελλάδας. Για να βγείτε κατσίκες σε πορεία διαμαρτυρίας, πρέπει ή να απειλούνται τα ταμεία σας, ή να διαμορφώνεται κανένα άρθρο 16, ή να κάνουνε αντιρατσιστική πορεία Αλβανοί, Πακιστανοί, Ινδοί, Ρώσοι, Κινέζοι, Πολωνοί, Βούλγαροι και λοιποί μογγόλοι. Τα εθνικά θέματα τα έχετε γραμμένα στα παλιά σας τα παπούτσια, χεστήκατε και αν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία, χεστήκατε και αν τα σύνορα τους φτάσουνε τα όρια της Θεσσαλίας, χεστήκατε για τη μεγάλη Αλβανία. Τα έχετε γραμμένα ΟΛΑ, σας περνάνε απαρατήρητα. ΟΠΩΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΙΜΙΑ. Ε ναι, το να ασχολείσαι με εθνικά θέματα είναι πολύ μπανάλ, ενώ άμα δηλώνεις αντιρατσιστής είναι και πολύ τρέντυ. ΓΙΔΙΑ.
 
Και εφόσον έχετε το θέμα των Σκοπίων γραμμένο, εάν – λέμε εάν – ασχοληθείτε με αυτό, έχετε τυφλή εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ότι θα το επιλύσει και θα το φέρει εις πέρας. Τόσο τυφλή εμπιστοσύνη που παρακολουθείτε αμμέτοχοι (αν παρακολουθείτε), τόσο τυφλή εμπιστοσύνη που αφήνετε την Τουρκάλα κεμαλίστρια Ντόρα Μπακογιάννη να το διευθετήσει. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.
 
Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν από τους μεγαλύτερους πισογλέντηδες της πιάτσας. Ως γνήσιος Εβραίος τον έπερνε ασυστόλως μιας και αυτό ευχαριστεί τον γκέι θεό τους. Κάτω από τη μάσκα του Τούρκου, ο Κεμάλ ένωσε τους απανταχού Τούρκους και φανάτισε τόσο, που ακόμη και σήμερα τα τουρκάκια τον αποκαλούν πατέρα τους και τον λατρεύουν σαν θεό. Οι Τούρκοι ως λαός είναι ανωμαλάρες.  

Ο Κεμάλ εάν ζούσε θα έχρηζε σίγουρα ψυχιατρικής παρακολούθησης. Η περίπτωσή του, όπως και πολλών κατά συρροήν δολοφόνων, έχει εξηγηθεί από μεριάς επιστήμης. Με λίγα λόγια ενας ψυχίατρος θα διέγνωσκε κόμπλεξ, αμέτρητα ψυχολογικά προβλήματα, πιθανότατα να ήταν το παιδί της σφαλιάρας στο σχολείο και άλλα πολλά. Εμείς δεν χρειαζόμαστε την ψυχιατρική για να εξηγήσουμε τι ήταν ο Κεμάλ. Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Όλοι οι Εβραίοι έχουνε ομοφυλοφυλικές τάσεις όπως και ανώμαλες ορέξεις. Το ίδιο ισχύει και για τους Τούρκους. Το 80% των Τούρκων είναι γκέι και το άλλο 20% παιδεραστές.

 
Η καραμελίτσα που όλα τα παπαγαλάκια πιπιλάνε, πως δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες ήταν γκέι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά κόμπλεξ για τη ράτσα τους και σαμποτάζ προς το Ελληνικό Γένος. Μάλλον κρίνουνε από τη δικιά τους φυλή. Αθηναϊκή, εβραϊκή, ιουδαϊκή, το ίδιο κάνει. Για του λόγου το αληθές διαβάστε το άρθρο περί πορνείας, καθώς και τους νόμους των Έλλην Πελασγών.
 
Αυτές τις βλασφημίες, όπως και όλα τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει,
θα τα πληρώσετε με τη ζωή σας. Ψάχτε από τώρα για τάφο.
Αρέσει σε %d bloggers: